Bewertungen

Ben je benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Hieronder kun je al onze winkel en product beoordelingen zien! Onze webshop reviews worden bijgehouden door WebwinkelKeur, deze onafhankelijke instantie houdt onze beoordelingen eerlijk bij en controleert ook geregeld onze juridische documenten waardoor klanten altijd eerlijk en veilig kunnen shoppen!

  1. junjune 2024-03-14

    Product: Eroticon Seksmachine
    Makkelijk in gebruik - doet wat het moet doen
  2. Anoniem7123 2024-02-06

    Product: Eroticon Seksmachine
    Netjes verpakt, kwalitatief goed. Er was een opzetstuk kapot, keurig netjes opgelost. Al met al erg tevreden. Bij twijfel... doen!
  3. AnaisVanhuffel 2024-01-19

    Product: Eroticon Seksmachine
    Ziet er een heel degelijke machine uit. Prijs kwaliteit is zeker aan de orde hier. Heel veel accesoires waardoor je op heel veel verschillende manieren kan genieten!
  4. trany 2023-10-27

    Product: Eroticon Seksmachine
    perfekt
  5. Soloslothy 2023-09-13

    Product: Eroticon Seksmachine
    Leuke toevoeging in de slaapkamer. Hij had van mij iets zwaarder mogen zijn, voor meer stevigheid. Ook had van mij de kabel met de knop om de snelheid te reguleren iets langer mogen zijn. Verder vond ik hem vrij krachtig kwa stoten, dit had ik in eerste instantie niet verwacht. Toch een erg leuke toevoeging voor zowel solo spel als samen. Goede en snelle levering, discreet zoals beloofd.
  6. Jauntall 2023-07-13

    Product: Eroticon Seksmachine
    Aangekocht voor mijn vrouw en ze is er zot van, zalig om te zien en wordt veel gebruikt. Een echte aanrader! Klantenservice is ook top bij de verkoper! De standen en toebehoren voldoen perfect naar onze verwachtingen! Hier gaan we nog veel plezier aan beleven!
  7. MarcelRovenius 2023-05-21

    Product: Eroticon Seksmachine
    Voor anaal plezier een fijne machine. Ik heb geen klachten.
  8. Robintu 2023-01-09

    Product: Eroticon Seksmachine
    het machine werkt goed en is heel uitgebreid. snelle levering en doet wat het moet doen. zeker een handig en gemakkelijk toestel en brengt de sfeer in de kamer helemaal naar boven. enige tip of aanpassing die ik er zelff aan zou maken is om een langere aansluitingskabel te geven. niet iedereen heeft een stopcontact naast zijn of haar bed
  9. Ertje20 2022-09-06

    Product: Eroticon Seksmachine
    Echt een goede machine met een krachtige stoot! Hier zocht ik al een tijdje naar, maar eindelijk een goede gevonden!
  10. verschoor2000 2022-07-16

    Product: Eroticon Seksmachine
    Geweldig machine en een fijne en vlotte levering
  11. anoniem 2022-02-26

    Product: Eroticon Seksmachine
    Super spannende machine voor veel extra plezier in de slaapkamer!
  12. Mathias W. 2022-02-19

    Product: Eroticon Seksmachine
    Snel geleverd, goed product!
  13. Shelien V. 2021-09-15

    Product: Eroticon Seksmachine
    Fijn product die doet wat hij moet doen. Ideaal voor de single vrouwen die wat spanning zoeken in de corona tijd.
  14. Rein A. 2021-08-28

    Product: Eroticon Seksmachine
    Als cadeautje voor mijn vrouw gekocht om wat extra spanning te brengen in de slaapkamer. We wisten niet echt wat we moesten verwachten, naast speeltjes/handboeien hadden wij nog totaal geen ervaring met een echte machine. Maar we zijn er erg blij mee! De vele dildo's zorgt ook voor een lekkere afwisseling. Ps, dit is ook ideaal voor als je vrouw altijd al een dp'tje heeft willen krijgen!
  1. anoniem 2022-04-18

    Product: Gigolo Neukmachine
    Fijn product, goede kwaliteit met erg veel instelbare opties! Er wordt wel weinig extra's bijgeleverd bij de machine, echter paste de opzetstukken van mijn oudere goedkopere machine hier ook op!
  1. Aiman L. 2022-03-21

    Product: Monroe & Max Neukmachine
    Leuke vibrator die stoot! Aanrader als je met een beperkt budget toch een mini sex machine zou willen proberen. Prijs kwaliteit verhouding is prima al wil ik zeker wel upgraden naar een echte sex machine in de toekomst.
  1. Seth S. 2022-06-21

    Product: Luna Sekspop
    Mooie realistisch pop! Ze voelt ook echt heel echt aan! Zeker aan te raden.
  1. Jordan V. 2022-06-02

    Product: Sammy Sekspop
    Lekkere doll, erg fijn een gender neutrale doll biedt niet iedereen aan
  1. anoniem 2022-08-08

    Product: Eroticon PocketPussy
    Deze masturbator liep in het begin wat stroef, maar na het toevoegen van wat glijmiddel werkt hij prima!
  2. Jakko R. 2022-06-29

    Product: Eroticon PocketPussy
    Voelt goed aan, het blijft toch anders dan wanneer je voor het eggie gaat maar het is een goed alternatief
  1. Miquel K. 2022-08-03

    Product: Eroticon Dildo
    Bevalt goed
  2. Minoesch B. 2022-07-03

    Product: Eroticon Dildo
    Lekker formaat, leuk als aanvulling op de andere opzetstukken
  1. Nicola K. 2022-08-19

    Product: Eroticon Dildo
    Goede dikte en lengte doet goed wat het moet doen.

Neugierig auf unsere Produkte?

Wil je graag meer te weten komen over de product die wij aanbieden? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop! Hier vind je een breed assortiment aan erotische niche producten aan waaronder seksmachines, sekspoppen en sekslichamen. Ons aanbod is uniek en altijd van de hoogste kwaliteit! Heb je vragen over een product, je bestelling of iets anders? Neem dan contact met ons op.

De waardering van eroticon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 96 reviews.